AMANIDES:
de Fruits de l’'Hort del Molí
de Formatge de Cabra amb Vinagreta de Bacon
Laminat de Peus de Porc i Capipota amb Xips de ceba
de Bacallà i Escarola amb Axoves
de Fabetes amb Pernil Ibèric

PRIMERS PLATS:
Coca d'’Escalibada amb Botifarra Negra
Canelons de Ceps i Tòfona
Cassoleta de Cigronets de Mura
Brandada de Bacallà amb Torradetes
Canelons Tradicionals de l'Avia
Macarrons a la Bolonyesa
Patata enmascarada
Trinxat de la Cerdanya

SEGONS PLATS:
Pany de Costella Adobada i Confitada
Galta al Forn amb Guarnició
Bacallà Gratinat amb Samfaina
Bacallà a la Llauna
Confit d'Ànec amb Pomes Caramelitzades
Peus de porc amb cargols

BRASA:
Pollastre (1/4)
Conill (1/2)
Xai
Secret de Vedella (260 gr.)
Entrecot (300gr.)
Txuletón de Vedella (500-600 gr.)
Botifarra de Pagés
Botifarra de Sant Llorenç (Romaní i Farigola)
Botifarra de Rovellons o de Trompeta de la Mort
Botifarra de Pollastre amb Prunes i Pinyons
Botifarra Negra de perol

Pa Torrat amb Tomàquet i All
Morteret d'All i Oli